Dag 2016, Hallo 2017! Tijd om even terug te kijken.

03/01/2017
Elise Vermeulen

Dag 2016, Hallo 2017! Tijd om even terug te kijken.

nieuwjaar
Het is zover; er is een jaar voorbij en het nieuwe jaar begint. HET ideale moment om vooruit te kijken. Want dit jaar ga je echt wat meer tijd voor jezelf maken, of die paar kilootjes kwijtraken, meer sporten, je minder zorgen maken,…

Natuurlijk is dit een mooi moment om vooruit te kijken, want je hebt immers een heel nieuw jaar om te werken aan je dromen en wensen! Maar we zouden Happy Album niet zijn als we niet ook een beetje hopen dat je terugkijkt op alles wat het vorige jaar heeft gebracht.

Mijn goede voornemen voor 2017 is…

Als we het dan toch over goede voornemens hebben, mag deze er op je lijstje bij: “Ik ga dit jaar echt werk maken van al die toffe foto’s die ik nog heb”.

We snappen best dat je door drukte niet altijd het verwerken van die vakantiefoto’s of kinderkiekjes hoog op je prioriteitenlijst hebt staan. Maar voor je het weet ben je maanden verder en liggen je foto’s digitaal stof te vangen op je computer of camera.
fotoalbum

Januari fotoboekmaand!

Als wij het binnen ons team hebben over terugkijken, hebben we het over herinneringen, het vangen van momenten. En natuurlijk, over de foto’s daarvan!

Wat is er nou mooier dan al die bijzonderheden van 1 jaar te bundelen in jouw eigen foto jaarboek? Van het nieuwjaarsfeestje waar 2016 mee begon, tot misschien wel de geboorte van een kindje, het trouwfeestje van je broer, die heerlijke dag in het bos, ….

Jij bent de baas; kies de highlights van jouw 2016 en maak er nog voor 1 februari een fotoboek van. Goed voornemen nummer 1… CHECK!

Begin meteen aan je fotoboek

Wat voor jaarboek je ook wilt maken; de keuze is reuze! Bekijk onze producten kies zelf hoe groot, klein, flexibel of luxe je wilt gaan.

Jouw fotojaarboek begint hier