Crest Whitestrips

Fotoboeken

Gebruik je digitale foto’s om je eigen fotoboeken (fotoalbums) te maken met behulp van onze leuke thema’s en de automatische social media foto import functie. Happyalbum heeft fotoboeken (fotoalbums) in verschillende formaat groepen, vierkant, liggend en staand, welke allemaal uitgevoerd zijn met een full colour omslag. 
Het aantal pagina’s dat je kunt vullen in een fotoboek varieert van 26 pagina’s tot en met 74 pagina’s. Het aantal foto’s dat je in je album wilt plaatsen is in principe onbeperkt. Dat ligt natuurlijk aan de grootte van de foto’s en die bepaal je uiteindelijk zelf. 
Met onze online software maak je super snel je fotoboeken (en andere producten natuurlijk). De software lijkt heel veel op software die je moet downloaden, maar het grote voordeel is dat je altijd over de nieuwste versie beschikt en dat je bij het stellen niet hoeft te wachten tot alle foto’s zijn geüpload. En als je foto’s bij Picasa of Flickr hebt staan, is het al helemaal handig: dan koppel je die gelijk aan je fotoboek.
Tot slot  kun je je fotoboek delen met anderen. En als jij dat wilt kunnen zij je boek zelf  bestellen. Handig als je een feestje of reünie hebt gehad bijvoorbeeld.

HOGE KWALITEIT FOTOPAPIER

Alle Happyalbum fotoboeken (fotoalbums) worden belicht op echt milieuvriendelijk fotopapier, waarbij je kunt kiezen uit zijdemat of hoogglans. De fotoalbums (fotoboeken) zijn allemaal gelijmd met de nieuwste technieken waardoor waardoor je fotoboek een duurzaam en blijvend document is en blijft.

LAY-FLAT INGEBONDEN FOTOBOEKEN

Door de speciale Lay-Flat bindtechniek blijven de pagina’s supervlak liggen. Hierdoor kunnen (panorama) foto’s zonder problemen over twee pagina’s gedrukt worden, zonder dat daarbij een storende scheiding in het midden ontstaat.

DUURZAAMHEID

Overigens produceert Happyalbum alles duurzaam (volgens de FSC-norm), er wordt geen papier verkwist maar hergebruikt, afval wordt gescheiden verwerkt en zijn alle producten hierop geselecteerd

Maak hier in 3 stappen jefotoalbum online

  • smile1Verzamel je foto's
  • book2Maak je fotoalbum online
  • letter3Ontvang je fotoalbum binnen 7 werkdagen thuis
Begin nu

Volg ons via:

Aanmelden nieuwsbrief

 

Laat ons helpen …

+31(0)30 744 06 88(ma-vr 09:00 - 17:30 uur). Live chat veelgestelde vragen
Nieuws

Verhuizing productielocatie 22 september 2014 - Happyalbum Bij deze willen we jullie melden dat onze wij onze productie gaan verhuizen naar een andere locatie. Dit houdt in…

Lees verder »

Nieuwe website happyalbum live 1 december 2011 - Happyalbum De nieuwe website van Happyalbum.nl is live. Je fotoboek maken op echt foto fotopapier, fotokalenders, foto op canvas, posters, foto…

Lees verder »

Fotoboek van je huisdier 1 december 2011 - Happyalbum Veel mensen zijn erg gehecht aan hun hond of kat en hoeveel meisjes zijn niet helemaal verknocht aan hun paard?…

Lees verder »

twitter